Tilbud

Julepynt – Grå julestjerne 2 stk

Julepynt julestjerne kommer i en pakke med 2 stk og kan pynte på juletræet, eller på en pakke til en du holder særligt meget af. Den er lavet i kraftig filt med en læder strop
Læderstrop medfølger.
Størrelse: 8,5×7,5 cm

14,95 kr. inkl. moms

2 på lager

Varenummer (SKU): A3 033-006 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Julepynt grå julestjerne kan pynte på juletræet eller på en pakke til en du holder særligt meget af. Den er lavet i en filt version med en læder strop. Jul har altid haft en helt speciel betydning for Camilla Christensen, som har skabt Kids By Christensen. Derfor skal der selvfølgelig også være en masse søde juleprodukter.
Leder du efter julegaver, har du også mulighed for, her hos os, at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Se nogle af vores navneplakater HER

Størrelse:
8,5 x 7,5 cm

Kvalitet: Kraftig filt og læder strop.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Dato nedtælling til Juleaften

    25,00 kr. inkl. moms