Tilbud

Bogstavkort B – Bøffel

De søde og flotte bogstavkort, giver jer muligheden for at få dyrenes hjælp med, at lære dit barn at stave og starte barnets interesse for leg med bogstaver. Her er også mulighed for, at lære de forskellige dyr fra hele verden, bedre at kende. Bogstavkortene pynter fint på børneværelset, hvor de kan danne barnets navn eller et hvert andet sted hvor børnene kan være med til, at sætte ord på ting eller steder. Kun fantasien sætter grænser. De er håndtegnet i realistiske farver og produceret i en rigtig lækker silkeblød kvalitet, lige til at sætte i en ramme.

4,95 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): A5 002-05B Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Plakat i A5 størrelse der er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Du har mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakat som er en fin gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af Bogstavkort HER

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakaten perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Børneplakat Størrelse:
A5: 14 x 20 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Børneplakat – Dyrenes lyde

  129,95 kr. inkl. moms
 • Ramme – Listeramme 14×20 Stående

  49,95 kr. inkl. moms
 • Plakat – Skovens dyr

  129,95 kr. inkl. moms
 • Plakat – Bondegårdsdyr

  129,95 kr. inkl. moms