Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Forsendelse & Returnering

Forsendelse:

Vi har, som udgangspunkt, alle viste varer på lager. Beholdningen vises på produkt siden.
Her hos Kids By Christensen, er du garanteret fri fragt ved køb over kr. 499.

Hos Kids By Christensen ved vi, at du glæder dig til at modtage din pakke. Vi bestræber os derfor på, at afsende din ordre i løbet af 1-3 arbejdsdage, efter dit køb er gennemført. Har du bestilt flere end én vare, sendes de som udgangspunkt samlet.
Vær opmærksom på, at special designede produkter, har en leveringstid på 1-2 uger efter dit køb er gennemført. Du vil altid blive orienteret herom på mail, såfremt du bestiller en vare med længere leveringstid, end nævnt ovenfor.
OBS! GLS leverer ikke ud lørdag og søndag
Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under “kommentarer” når du gennemføre dit køb eller kontakte os på mail, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Der tages forbehold, for udskudt leveringstid eller komplikationer hos vores producenter. Skulle dette være tilfældet, vil vi straks give dig besked på mail.
Rettidig levering forudsætter, at fragt firmaerne overholder deres levering. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragt firmaerne. I tilfælde af udeblevne leverancer, skal du kontakte os på mail: info@kidsbychristensen.dk

Skulle du have spørgsmål vedrørende fragt eller levering som du ikke får svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@kidsbychristensen.dk.

Levering til Sverige og Norge:

Jeg har åbnet op for salg til vores Naboer i Sverige og Norge. For at kunne sende pakker til jer har jeg valgt kun at sende med postnord. Der er en stor prisforskel fra et brev til en pakke derfor svinger priserne.

Brev under 2 kg:
Brev recommenderet : 90 kr
Brevet sendes forsikret, så hvis uheldet skulle være ude at alle får dækket det tabte beløb.

Pakke over 2 kg: 250 kr
OBS! Der er ikke fri fragt på breve og pakker til Norge og Sverige. Dette skyldes, at vi endnu ikke har en god aftale med et fragt selvskab 

Er du i tvivl om hvor meget din pakke vil veje, så kontakt os gerne på mail info@kidsbychristensen.dk, så kan vi guide dig.

Fortrydelsesret:

Her hos Kids By Christensen har du mulighed for at fortryde dit køb, såfremt varen ikke er taget i brug. Du skal blot gøre os opmærksom på din fortrydelse, inden for 14 dage, efter modtagelse af din pakke.
Dette skal du informere os om på info@kidsbychristensen.dk, hvor du tydeliggøre at du ønsker, at gøre brug af din fortrydelsesret. Husk at oplyse dit ordrenummer. Derefter har du 14 dage til at returnere pakken.
Hos Kids By Christensen vil vi gerne være sikker på, at kunne yde den bedste service for dig, uden at der sker fejl. Det er derfor vigtigt, at du udfylder Returnerings formularen med de korrekte informationer. Når du har udfyldt formularen, printer du den ud og lægger den i pakken, med de fortrudte varer samt din faktura.
Formularen finder du ved at klikke her.
Vi takker på forhånd.

Ved returnering af fortrudte vare, er det vigtigt at pakken sendes i forsvarligt stand og produktet skal være i original emballage. Labels, emballage og indpakning medregnes, som en del af varen og skal derfor også være i original stand når vi modtager varen retur. Du har ret til, at afprøve varen som i en fysisk butik, uden at tage varen i egentlig brug.
Modtager vi beskadiget produkter, som følge af uforsvarlig forsendelses emballage, hæfter du for produktets forringede værdi.

Fragtomkostningerne for returneringen af fortrudte varer, påhviler dig som køber. Kids By Christensen hæfter ikke for forsvundne pakker, så det er altid godt at sende din pakke med sporing. Du har ansvaret for varen, indtil den modtages af os. Når vi har modtaget pakken i forsvarlig stand, vil vi hurtigst muligt overføre varens værdi, retur til din konto.
Pakker sendt ufrankeret, pr. efterkrav eller pakker uden omdeling, modtages ikke.

Send de fortrudte varer til:

Kids By Christensen
Skyttevænget 6
6800 Varde

OBS! Der ydes ingen returret på Specialdesignede produkter, ligeledes kan disse produkter ikke annulleres. Det er beskrevet hvorvidt et produkt er specialdesignet, på produktets side.

Den søde juletid:

Hvis du ønsker, at købe julegaver her hos Kids By Christensen, er der andre regler for fortrydelsesret. For at alle har en chance for at få byttet julegaver, der købes i god tid, tilbyder vi, at alle varer der købes fra 1. November frem til 24 December, kan byttes frem til 15 Januar.
Dette sker med samme regler og krav, som ved almindelig fortrydelsesret skrevet ovenfor.

Tilmeld Kundeklub