Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Handelsbetingelser

Kids By Christensen

CVR-nummer: 40082018
Founder: Camilla Christensen
Adresse:  Skyttevænget 6 6800, Varde
Telefon: 26 94 56 41
E-mail: info@kidsbychristensen.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Vi bestræber os på, at besvare alle hurtigst muligt.

Produktinformation:

De forskellige produkters særlige egenskaber, indhold og aldersgrænser, finder du under “beskrivelse” på den givne varers side.
Har du et ønske om, at få uddybet nogle af de ovenstående punkter, eller skulle der opstå spørgsmål vedrørende produktet, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@kidsbychristensen.dk, hvor vi vil svare dig hurtigst muligt.

Priser:

Der kan forekomme ændringer i pris, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Når vi hos Kids By Christensen accepterer din ordre, vil du blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen.
Alle priser på www.kidsbychristensen.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Bestiller du fra et ikke EU-land, skal du være opmærksom på, at varen højst sandsynligt bliver påført lokale skatter og told, som Kids By Christensen ikke kan drages ansvarlig for.

Bestilling:

Afgivelse af bestilling via Websiden, er ikke en juridisk bindende aftale. Det er først en bindenede aftalen, når du har modtaget en ordrebekræftelse. Det betyder at vi har mulighed for, at annullere din bestilling som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, hvis varen ikke er på lager og lignende situationer.

Når du har afgivet en bestilling via Websiden, vil vores system sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering, for modtagelse af din bestilling. Kvitteringen er ikke en ordrebekræftelse.

Betaling:

De kontooplysninger du oplyser, når du handler hos Kids By Christensen, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Kids By Christensen.

Vi accepterer betaling med Anyday. 
Med Anyday kan du dele din betaling op.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk. 
Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Modtagelse af beskadiget pakker/produkter:

Skulle det hænde, at du modtager en beskadiget pakke eller ingen pakke modtager, inden for den oplyste leveringstid, er det her vigtig at du omgående tager kontakt til os på info@kidsbychristensen.dk eller på telefon: 26 94 56 41.
Derved kan vi få løst problemet hurtigst muligt.
Ved modtagelse af en beskadiget pakke, skal du enten nægte at modtage eller kontakte os inden pakken pakkes ud. I det tilfælde, ønsker vi dokumentation af pakkes og varens beskadiget dele og dit ordrenummer på info@kidsbychristensen.dk.

Det er først når pakken befinder sig i din varetægt, at du hæfter for varerne.

Reklamation:

Alle vores varer er omfattet af købelovens regler, om to års reklamationsret.
For dig som kunde hos os, betyder det, at du har ret til at klage over fejl eller mangler på en varer. Reklamationen godtages kun i forbindelse med fejl eller mangler, der kan være opstået i forbindelse med produktionen, eller som kan være påført varen under forsendelse.
Vi anbefaler, at du undersøger varen ved modtagelse.
Du skal tage kontakt til os på info@kidsbychristensen.dk, så snart fejl og mangler opdages, hvorefter vi, i en dialog med dig, vil finde frem til en løsning. Løsningen kan være, at få ombyttet varen, få varen repareret, eller få et afslag i prisen.

Hos Kids By Christensen har vi lov til, at forsøge at udbedre skader eller mangler, før penge eventuelt betales retur. Dette er en beslutning der tages ud fra den givne situation af Kids By Christensen.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at fejl og mangler, ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtig, at du i reklamations tilfælde kan fremvise en gyldig bon/faktura. Du skal oplyse ordrenummer og give en tydelig og detaljeret beskrivelse, af reklamationen. Vi ser gerne, at man kan fremvise dokumentation i form af billeder, som sendes til info@kidsbychristensen.dk.

Er reklamationen berettiget, vil du i dialog med os, få besked om hvordan du sender pakken retur til os. Herefter vil vi refundere fragtomkostningerne til din konto eller du vil modtage en pakkelabel, som du kan bruge til at returnere varen med.

Ansvarsfraskrivelse:

I tilfælde af, at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, kan vi ikke pålægges nogen form for erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for vores kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret:

Her hos Kids By Christensen har du mulighed for at fortryde dit køb, såfremt varen ikke er taget i brug. Du skal blot gøre os opmærksom på din fortrydelse, inden for 14 dage, efter modtagelse af din pakke. Derefter har du 14 dage til at sende varen retur til os.

Læs mere om fortrydelsesret, forsendelse og returnering under fanen “Forsendelse og returnering” eller klik på linket her.

Forbehold for ændringer og fejl:

Kids By Christensen forbeholder sig ret til, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Der tages forbehold for fejl, stavefejl eller tastefejl på siden.

Klage:

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på telefon: +45 26 94 56 41 eller mail info@kidsbychristensen.dk. Hvis det skulle ske, at det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.d

Tilmeld Kundeklub