Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Systuen

Velkommen i systuen

Det sker ofte, at en syning går i stykker, gerne i den buks du var allermest glad for at bruge. Den bliver derefter smidt i ”kan ikke bruges mere” bunken. Den bunke kan du nu tage under armen, eller sende, til Kids By Christensen, som vil fixe dit tøj. Så kan du få brugt ynglings tøjet igen.

Systuen er til børn og voksne.

Jeg, Camilla Christensen, har livslang erfaring med en symaskine og har repareret utallige stykker tøj. Jeg er uddannet designer og kan derved også komme med gode ideer og skabe et redesign af dit tøj osv.
Jeg er stolt over, at jeg nu kan tilbyde dig, at besøge mig i systuen, så jeg kan hjælpe dig med dit tøj og små sy projekter.

Jeg kan hjælpe med mange ting!
Har du et pudebetræk du altid har ønsket dig at få syet, men ikke selv kan sy?
Er dine bukser gået i syningen?
Er din kjole for lang eller skal den syes lidt ind?
Disse er kun få eksempler på, hvad du kan få ordnet her hos Systue-delen af Kids By Christensen.
Alt du skal gøre er, at kontakte mig med din ide, så finder vi frem til den rette løsning for dig.

Find prislisten herunder. Hvis du ikke kan finde den løsning du mangler herunder på prislisten, så prøv at tage kontakt alligevel, da jeg ofte kan hjælpe.
Der er nærmest ingen grænser her, så luft din ide eller problem på mail: info@kidsbychristensen.dk eller på telefon: 26 94 56 41. Så finder vi frem til den bedste løsning for dig

Systuen

 

Systuen ligger i Vestjylland, i byen Varde. Hvis du har projekter som oplægning, tilpasning osv. er det bedst at du møder op personligt.
Dog kan oplægninger også klares selvom du sender tøjet, hvis du enten måler, taper op eller sætter en nål i den længde, du ønsker.
Så bor du langt herfra, så har vi den mulighed, at du kan sende dine ting til adressen. Angående forsendelsen, så vil vi gerne tilbyde dig, at sende dine varer tilbage til dig gratis. Så portoen hertil, den betaler du og portoen tilbage til dig, betaler vi.

Alt sammen snakkes igennem over mail eller på telefon først, så hold ikke igen med at ringe.

Systuen

Åbningstider:
Mandag – fredag: 16:00 – 20:30 efter aftale
Weekender: Efter aftale

Fra d. 24 dec. til og med d. 1 jan. holder systuen lukket.

Priser i Systuen

Reperation

Oplægning

Diverse

Tilmeld Kundeklub