Velkommen i systuen.

Det sker ofte, at en syning går i stykker, gerne i den buks du var allermest glad for at bruge. Den bliver derefter smidt i ”kan ikke bruges mere” bunken. Den bunke kan du nu tage under armen, eller sende, til Kids By Christensen, som vil fixe dit tøj. Så kan du få brugt ynglings tøjet igen.

Jeg, Camilla Christensen, har livslang erfaring med en symaskine og har repareret utallige stykker tøj. Jeg er uddannet designer og kan derved også komme med gode ideer osv.
Jeg er stolt over, at jeg nu kan tilbyde dig, at besøge mig i systuen, så jeg kan hjælpe dig med dit tøj og små sy projekter.

Jeg kan hjælpe med mange ting!
Har du et pudebetræk du altid har ønsket dig at få syet, men ikke selv kan sy?
Er dine bukser gået i syningen?
Er din kjole for lang eller skal den syes lidt ind?
Disse er kun få eksemler på, hvad du kan få ordnet her hos Systue-delen af Kids By Christensen.
Alt du skal gøre er, at kontakte mig med din ide, så finder vi frem til den rette løsning for dig.  

Hvis du ikke kan finde den løsning du mangler herunder på prislisten, så prøv at tage kontakt alligevel, da jeg ofte kan hjælpe.  
Der er nærmest ingen grænser her, så luft din ide eller problem på mail: info@kidsbychristensen.dk eller på telefon: 26 94 56 41. Så finder vi frem til den bedste løsning for dig.  


Prisliste:

Reparation – Gået i syning (buks, kjole, bluser, body, t-shirt m.m). Pris pr. 15 min. 30 kr.

Reparation – Isyning af skjorteknap. Pris pr. knap 25 kr.  

Oplægning af buks med synlig stikning 50 kr.

Oplægning af buks uden synlig stikning (habit buks) 100 Kr.

Oplægning af kjole 1 lags 75 kr. 

Oplægning af kjole 2 lags 120 kr.

Oplægning af 1 lags jakke 120 kr.

Oplægning af Jakke med foer 250 kr.

Sy bluse el. 1 lags kjole ind inkl. Tilpasning 150 kr.

Fra lang buks til shorts 100 kr.

Sy bukser ind 75 kr.

Sy tekstil om til noget andet. Pris pr time 150 kr.

Systuen ligger i Vestjylland, i byen Varde. Hvis du har projekter som oplægning, tilpasning osv. er det bedst at du møder op personligt.
Dog kan oplægninger også klares selvom du sender tøjet, hvis du enten måler, taper op eller sætter en nål i den længde, du ønsker.
Så bor du langt herfra, så har vi den mulighed, at du kan sende dine ting til adressen. Angående forsendelsen, så vil vi gerne tilbyde dig, at sende dine varer tilbage til dig gratis. Så portoen hertil, den betaler du og portoen tilbage til dig, betaler vi.

Alt sammen snakkes igennem over mail eller på telefon først, så hold ikke igen med at ringe.

COVID-19

Møder man op personligt, skal man huske at bære mundbind og der vil stå sprit fremme. Vi overholder alle retningslinjer og vil holde god afstand.
Jeg bære mundbind og spritter af når jeg sidder med jeres ting. Her løber vi ingen risiko og vi har stor respekt for Covid-19. 

Kontakt

Kids By Christensen
Skyttevænget 6
6800 Varde
Tele: 26 94 56 41
Mail: info@kidsbychristensen.dk

Systuens Åbningstider

Mandag-fredag    9.00 – 14.30

Jul 2020
Lukket d. 23, 24, 25, 26 & 27 december
Åben d. 28, 29 & 30 december.

Kids By Christensen er et børneunivers der tilbyder ting til børneværelset. Vi er i stor udvikling og vil i fremtiden fokusere på at skabe et større univers hvor der også vil være tøj og aktivitets legetøj til børn. 

Vi har dyr fra hele verden og de hjælper børnene med god sjov læring. Vi gør os umage med at skabe en god læring fra de mest basale ting til de lidt svære. Se alle vores spændende varer ved at klikke HER

Følg os på de sociale medier for at følge nyheder, få rabatter og deltag i konkurrencer. Se vores instagram HER og vores Facebook side HER