Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Skabelsen i 2018

Kids by Christensen er et dansk brand med livsstilsprodukter til familier med babyer og småbørn. Brandet er skabt af designeren Camilla Christensen, som lægger meget ære i at skave moderne, innovative og sjove redskaber til børn. Det betyder meget for brandet, at alle produkter er et stykke håndværk og at det er nøje udvalgt. 

Brandets grundsten er grafiske dyr fra hele verden, som er tegnet af Camilla Christensen. Det er vigtigt, at vi lærer børnene om verdens dyreliv, kendte som ukendte dyr, verden rundt. Det er både sjovt men også interessant, at klæde hverdags ting med livet fra dyrene.

Kids by Christensen er et sjovt, farverigt og pyntende univers, hvor målet er at kunne klæde et helt børneværelse. Læring og udvikling er noget som Kids by Christensen altid har i tankerne, når der skabes nye produkter. Alle produkter er skabt med omhu og tanke på, hvad familien har brug for til baby og børn. Det er vigtigt, at høre sig umage og dække de behov børnefamilier har i hverdagene.

Bæredygtighed

Kids by Christenen ønsker at passe på dyrene og deres habitater, så derfor tænker vi meget på bæredygtighed. Alle vores plakater er printet på genbrugspapir, hvilket ligger os meget på sinde, da mange dyr lever i skov-områder. Derudover tænker vi rigtig meget på miljøet, derfor har det været vigtigt for os, at få vores plakater produceret så tæt på virksomheden som muligt. Dermed kan vi få produceret plakater i det omfang der er behov for og undgå at have en masse liggende på lager og derved minimere spild.

Tekstil produktion er en af verdens store syndere for vores miljø og dyreliv. Det er derfor vigtigt for os, at vores tekstiler er økologiske og at vores print ikke er skadelige for hverken mennesker eller miljø. Alle vores tekstiler er digitalprintet. Dette er et aktivt valg fra vores side, da processen bruger færre ressourcer og belaster miljøet væsentligt mindre end de mere kendte trykmetoder. Digitalprintning giver os også mulighed for at undgå overproduktion, da vi kan med dette få vores tekstiler produceret i små oplæg ad gangen. Med digitalprintning kan vi også opnå den bedst mulige kvalitet af farverne og klarheden i dyrenes ansigter.

Fremtiden

Fremtiden byder på rigtig mange spændende produkter, som kan bringe sjove timer, kvalitetstid og hygge ind i jeres hjem.
Skriv jer op til vores nyhedsbrev, hvor der vil komme masser af tilbud og opdateringer på nyheder. Du kan også Følge os på Instagram og Facebook hvor der køre en masse fine konkurrencer og opdateringer på Nyheder.

Kids By Christensen

Kids by Christensen

Tlf: 26 94 56 41

Mail: Info@kidsbychristensen.dk

CVR: 40082018 

Skyttevænget 6, 6800 Varde

Ophavsret/Copyright

Kids By Christensen har ophavsretten til alle varer i sortimentet. Det er ikke tilladt at kopiere.
De billeder der findes på hjemmesiden er enten ejet af Kids By Christensen, eller lånt efter aftale. De må ikke kopieres.

Tilmeld Kundeklub