Børneplakat – Havets dyr

Forkæl barnet med havets dyr.
Under havets overflade er der så smukt og fyldt med liv. Dette kan du få ind på børneværelset. Børneplakaten er flot som pynt mens den samtidig kan lære barnet om havets dyreliv. Find dyrene sammen med barnet og skab den hyggeligste stund.

Plakaten fåes i størrelsen 40×29 cm.
Ramme følger ikke med.

129,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 031-004 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Flot børneplakat i størrelsen 29×40 cm, er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Havet gemmer på mange forskellige dyr og dem vil vi gerne vise børnene. Brug plakaten på børneværelset som pynt eller i stedet for en godnat historie. Dyrene på plakaten vil nemlig gerne findes og snakkes om, så du kan få en hygge stund sammen med barnet og plakaten.
Du har mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Børneplakater er en fin gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af Dyrenes verdner plakater HER

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakaten perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Børneplakat Størrelse:
29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

    79,95 kr. inkl. moms
  • Bogstavkort B – Bøffel

    Tilbud 4,95 kr. inkl. moms