Gavesæt – Alfabetet + Tælle dyr Lyserød

Gavesæt med 2 lærerige børneplakater.
Spændende børneplakater – læs i beskrivelsen nedenfor hvorfor.
Disse plakater koster normalt 129,95 kr. pr. styk, så du kan spare 80 kr. ved at købe denne pakke.
Plakaternes størrelse: 29×40 cm

180,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 Gavesæt-02 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Gavesæt med 2 unikke børneplakater i 29×40 størrelse.
Vores kombineret alfabet- og tælleplakat er det perfekte værktøj til at stimulere dit barns sprog- og matematik færdigheder på en sjov og interaktiv måde. Du kan med disse børneplakater styrke barnets udvikling.

Hvad gør dette gavesæt med børneplakater spændende?

Alfabetet: Hvert bogstav er illustreret med et af vores velkendte dyr, der hjælper med at forbinde bogstaver med konkrete genstande og ord. Derudover fremmer det tidlige læsefærdigheder og alfabetisk bevidsthed.
Tælle plakat: Her kan barnet lære at tælle fra 1-10. Her har vi også forbundet tallene med vores grafiske dyr, der introducere barnet til talbegreber. Derudover styrker det barnets tælle færdigheder.

Kort sagt: Skab et inspirerende læringsmiljø på børneværelset der dækker sprog og matematik.

Vi sætter også en ære i at man, over sådan en plakat, kan få en skøn dialog med børnene om verdens dyr. Kvalitets tiden gør også at det bliver hyggeligt og sjovt at lære nye ting.
Børneplakaterne kommer i silkeblødt papir, lige til at pynte i en ramme på børneværelset. Plakaten er en glæde for mange alderstrin og er en fin gaveide, til et barn der er begyndt at interessere sig for bogstaver.

Du har også mulighed her hos os, for at bygge og sammensætte dine plakater. Vores dyr kan du nemlig vælge til alle vores unikke plakater. Se dem  HER

Se vores andre gavesæt HER

Plakat Størrelse:
29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Ramme følger ikke med. Dog passer vores plakater perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du ved at trykke HER

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Plakat – Skovens dyr

    129,95 kr. inkl. moms
  • Ramme – Listeramme A4 Liggende

    69,95 kr. inkl. moms