Dyr i alfabetet | Børneplakat

Gør alfabetet sjov at lære.
Børneplakat der skaber et stimulerende læringsmiljø på børneværelset.
Se beskrivelse nedenfor.
Størrelse:
29×40 cm

129,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 008-D2 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Børneplakat der fremmer børnenes læselyst.
At lære alfabetet er en vigtig milepæl i ethvert barns udvikling, og vores alfabet plakat gør denne rejse både sjov og interaktiv.

Så der findes rigtig mange grunde til at investere i en alfabet plakat.
Kids By Christensen vil gerne give børnene en visuel reference til at lære bogstaverne i alfabetet og deres tilhørende lyde. En alfabet børneplakat er et nyttigt redskab i de tidlige stadier af læseudviklingen.
Med denne alfabet børneplakat får du livlige og indbydende dyrehoveder og samt deres navne, som er placeret ved det bogstav dyret starter med. Sammenkoblingen i mellem dyr og bogstaver hjælper barnet med at forbinde bogstaverne med konkrete genstande og ord. På den måde lære barnet hurtigere at huske bogstaverne ved hjælp af dyrene.
Vi sætter også en ære i at man, over sådan en plakat, kan få en skøn dialog med børnene om verdens dyr. Kvalitets tiden gør også at det bliver hyggeligt og sjovt at lære nye ting.
Børneplakaten kommer i silkeblødt papir, lige til at pynte i en ramme på børneværelset. Plakaten er en glæde for mange alderstrin og er fin som en gave, til et barn der er begyndt at interessere sig for bogstaver.

Størrelse:
29×40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakater perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du ved at trykke HER
Se også vores samling af lærings plakater  HER

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs som er med til at udvikle børn i alle alderstrin også med tal, dem finder du  HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens udvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Alfabetet | Børneplakat

    129,95 kr. inkl. moms
  • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

    79,95 kr. inkl. moms