Dato nedtælling til Juleaften

Nedtælling til juleaften er tegnet personligt af Camilla Christensen og giver en masse børn en ide om, hvor længe de skal vente før det er juleaften.
Her har børnene mulighed for at hygge sig sammen om at kunne klippe en dag af hverdag, lige som en slags julekalender.
Snor medfølger.
Størrelse: 41,8×6 cm

25,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 033-004 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Jul har altid haft en helt speciel betydning for Camilla Christensen, som har skabt Kids By Christensen. Derfor skal der selvfølgelig også være en masse søde juleprodukter.  Nedtælling til juleaften er tegnet personligt af Camilla Christensen. Den giver en masse børn en ide om hvor længe de skal vente, før det er juleaften.
Her har børnene mulighed for at hygge sig til jul, sammen med at kunne klippe en dag af hverdag, lige som en slags julekalender.
Leder du efter julegaver, har du også mulighed for, her hos os, at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Se nogle af vores navneplakater HER

Størrelse:
41,8 x 6 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER