Tilbud

Sort Scrunchie

Giv håret liv
Nu kan du købe lækre scrunchies her hos Kids By Christensen. Stof kvaliteterne er nøje udvalgt til at pynte i håret og til at kunne holde alt slags hår.
De er alle håndlavet af Camilla Christensen.
Disse Scrunchies er lavet lidt mindre end “normal”, så de holder håret bedre og kan pynte i børnenes fine hår.
Køb dem som gave til en du holder af eller giv dit hår liv med disse fine print. De er også flotte på håndledet, som pynt og så har du altid en elastik lige ved hånden.

20,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): sort 01 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Nu kan du købe lækkert hårpynt her hos Kids By Christensen. Kvaliteterne til disse scrunchies er nøje udvalgt til at pynte i håret, men også til at kunne holde alt slags hår. De er alle håndlavet af Camilla Christensen. Vi er i fuld sving med at finde flotte og fantastiske kvaliteter til en hel kategori med hårpynt.
Disse Scrunchies er lavet lidt mindre end “normal” så de holder håret bedre og kan pynte i børnenes fine hår. Køb dem som gave til en du holder af eller giv dit hår lidt liv med disse fine print.

Du kan finde alle vores scrunchies HER

Vi har et hav af fine produkter til børneværelset, se udvalget HER

Produceret i Danmark

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hun sidder selv hjemme i Vestjylland og producere alle produkterne fra bunden.
Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med på vores rejse med Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Plakat A4 – I loove my mommy Kat

  89,00 kr. inkl. moms
 • Plakat – Safari tur

  129,95 kr. inkl. moms
 • Plakat – Skovens dyr

  129,95 kr. inkl. moms
 • Plakat A5 – Daddy is my hero

  49,95 kr. inkl. moms