Plakat – Verdens bedste dagplejer Byg Selv Nr. 1

Skal dit barn starte i børnehave og mangler du en sød gave til dagplejemoderen? Så er denne virkelig et godt bud. Rigtig mange forældre køber denne plakat som den sidste gave til dagplejeren inden deres barn går skridtet videre og skal i børnehave. Det er også en rigtig god gave ide til når dagplejeren har fødselsdag.
Her kan du selv vælge hvilke 2 dyr du ønsker på plakaten.

Vær opmærksom på at denne varer er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger.

Den er i silkeblødt 200g kvalitets papir, fåes kun i A3 40 x 29 cm.

199,95 kr

Varenummer (SKU): A3 028-001 Kategori: Tags: ,

Verdens bedste dagplejer plakat som er i A3 størrelse, er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Du har her mulighed for at forkæle dagplejeren med rosende ord fra dit barn som helt sikkert vil komme til at savne dagplejeren. Dette er en plakat dagplejemoderen med garanti bliver rigtig glad for.

På denne plakat kan der ikke redigeres i teksten men du kan selv vælge hvilke dyr du ønsker skal sidde på plakaten. Dem skal du blot skrive i feltet VÆLG DYR. Skriv også Navnet på dagplejeren og på barnet i felterne med navne.

Vær opmærksom på at denne varer er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger.

Se hele vores samling af Verdens bedste plakater HER

Dagplejer plakaten passer perfekt ind i vores kalenderen perfekt Listeramme A3 stående. Den kan hænge og er nem at håndtere. Den ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Plakat Størrelse:
A3: 40 x 29 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plakat – Verdens bedste dagplejer Byg Selv Nr. 1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer