Vuggestue Nr. 1

Forkæl vuggestuen med en motiverede plakat
Byg din helt egen plakat til verdens bedste vuggestue – Se fremgangsmåde i beskrivelsen nedenfor.
Størrelser:
29×40 cm
.

Special designet Plakater holder ferie uge 28, 29 & 30. Bestillinger lavet i disse uger, sendes først i uge 31.

199,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 028-003 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Fremgangsmåde:

Personlig plakat til verdens bedste vuggestue
Indtast navnet på barnet og vuggestuen ind i felterne. Derefter indtaster du hvilke dyr du ønsker på plakaten. Du finder en oversigt over dyr hvis du scroller gennem produkt billederne her på siden. Findes det dyr du ønsker ikke på oversigten, så skriver du alligevel dyret ind og så tegner vi det. Der findes nemlig ingen grænser for hvilke dyr du kan få.
På denne plakat kan der ikke redigeres i alle tekster, dog kan du udskifte en til to sætninger, hvis du ønsker den mere personlig.
Ønsker du dette, så skriver du det ind i en kommentarfeltet til ordren, hvad der skal stå og hvilken sætning du ønsker den skal erstatte.
Disse fine plakater er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger og kan ikke annulleres efter bestilling.

Størrelse:
29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakat perfekt ind i vores Listerammer, som du ser længere nede på siden eller ved at trykke HER

Hvorfor skal jeg give vuggestuen en plakat?

Jeg har udviklet denne plakat, så du og dit barn kan give en personlig gave til vuggestuen jul eller ved afslutning.
Ved at forkæle vuggestuen viser du din taknemmelighed og værdsættelse for det arbejde de gør i deres dagligdag. At modtage sådan en personlig gave fra forældre og børn, styrker personalets morale og motivation for jobbet.
I hverdagen får man måske ikke sagt tak eller socialiseret sig med personalet. Med denne plakat kan man vise personalet, at man sætter pris på deres omsorg for ens barn.

Se hele vores samling af Verdens bedste plakater HER

Vi har mange andre designs, dem finder du HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens udvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

    79,95 kr. inkl. moms