Dagplejer Nr. 1

Byg din helt egen plakat til verdens bedste dagplejer – Se fremgangsmåde i beskrivelsen nedenfor.
Størrelser:
29×40 cm
.

Special designet Plakater holder ferie uge 28, 29 & 30. Bestillinger lavet i disse uger, sendes først i uge 31.

199,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 028-001 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Fremgangsmåde:

Personlig plakat til verdens bedste dagplejemor
Indtast navnet på barnet og dagplejemor ind i felterne. Derefter indtaster du hvilke dyr du ønsker på plakaten.
Du finder en oversigt over dyr hvis du scroller gennem produkt billederne her på siden. Findes det dyr du ønsker ikke på oversigten, så skriver du alligevel dyret ind og så tegner vi det. Der findes nemlig ingen grænser for hvilke dyr du kan få.
På denne plakat kan der ikke redigeres i alle tekster, dog kan du udskifte en’ sætning eller to. Ønsker du dette, så skriver du det ind i en kommentar til ordren, hvad der skal stå og hvilken sætning du ønsker den skal erstatte.
Disse fine plakater er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger og kan ikke annulleres efter bestilling.

Størrelse:
29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakat perfekt ind i vores Listerammer, som du ser længere nede på siden eller ved at trykke HER

Giv en personlig og motiverende plakat som dagplejeren kan have hængende fremme og styrke arbejdsglæden. Det giver nemlig styrke at få ros og taknemmelighed for sit arbejde. Dagplejeren bruger nemlig det meste af hverdagen på at udvikle og passe godt på dit barn.

Er du på udkig efter andre forkælelses plakater, så find dem HER

Vi har mange andre designs når vi snakker om byg selv plakater, dem finder du HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens udvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

    79,95 kr. inkl. moms