Ramme – Listeramme 29×40 Stående

Dansk produceret liste ramme i Dansk egetræ. Listerne placeret i hver ende for, at vise så meget som muligt af plakaten. Plakaten bliver holdt fast med listerne som er spændt ud med elastik. Elastikken fortsætter bag på, så den også kan hænge. Dette gør det også nemt, at skifte indholdet ud. Rammen er god til vores lærings plakater, så man kan sidde med plakaten i skødet eller på gulvet uden at krølle papiret. Den kan og med rette stå på hylden eller hænge på væggen.

Rammen kan også bruges med et tomt stykke papir som tegneplade.

79,95 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): A3 024-004 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ramme størrelse:
A3 ramme: H: 40 cm B: 28,5 cm
Målene er max størrelse på den plakat der kan sættes i.
Liste tykkelse: 1,5 cm
Materialer:
Lister: Dansk egetræ
Bagplade: Træfiberplade
Sort elastik.

Her finder du rammen der har mange funktioner. Brug den som en ramme, der med elastik i siderne, er nem at anvende eller du kan bruge den som tegneplade. Hvis du sidder et sted hvor du ikke har et bord til at understøtte dit papir kan rammen her bruges, da den samtidig også kan holde papiret fast i siderne. Hos Kids By Christensen ønskede vi en ramme der kunne repræsentere vores plakater til fulde. Den kan bruges som plade man kan sidde med, som understøtter vores plakater, når man er i gang med at lærer med læringsplakaterne.

Her finder du plakater der også er fine til denne type Liste ramme.

Liste Rammerne er produceret i et lille værksted i vestjylland, Danmark. Vi sætter en ære i, at de produkter vi skaber er dansk produceret. Hos Kids By Christensen vil vi rigtig gerne have miljøet med i vores tanker, når vi fremstiller nye produkter. Det gør vi blandt andet ved, at mange af vores varer, der findes på webshoppen, har vi minimums- eller ingen lager på, så det er først når produkterne bestilles, at der produceres. Dette kræver gode, hurtige og fleksible samarbejdspartnere som vi har brugt masser af tid på at finde.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

De sociale medier:
Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Børneplakat – Tæl til 10

  129,95 kr. inkl. moms
 • Plakat – Zoologisk Have

  129,95 kr. inkl. moms
 • Plakat – Bondegårdsdyr

  129,95 kr. inkl. moms
 • Børneplakat – 10 Regnestykker

  Tilbud 60,00 kr. inkl. moms