Børneplakat – Tæl til 10

Hos Kids By Christensen tilbyder vi, regne og tælle hjælp til børn, i form af plakater. Plakaten kan bruges til, at lære hvordan man tæller, men også som en hjælp til at huske regnestykker og tal, når lektier skal laves. Udover, at plakaten er meget lærerig, indbyder den også til en snak om de forskellige dyr, vi finder på vores jord. En rigtig god gaveide til kommende skolebørn eller børn i de små klasser.

Plakaten fåes i størrelsen 40×29 cm.

129,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 007-D1 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Børneplakat der gør det sjovt, at lære med dyrene. Skole opgaverne bliver sjovere med en plakat fyldt med dyr som hjælpelærer. Plakaten kan bruges som en husketavle når lektierne skal laves. Plakaten er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater, så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakat som er en fin gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af Dyrenes lærings plakater HER

Rammerne følger ikke med. Dog passer vores plakater perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du ved at trykke HER

Børneplakat Størrelse:
A3: 29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Nøglering Filt – Flodhest

    Tilbud 40,00 kr. inkl. moms
  • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

    79,95 kr. inkl. moms