Gavesæt – Her bor dyrene

Gavesæt med 3  plakater i 29×40 størrelse
Tre unikke plakater til barnet der interessere sig for dyr og gerne vil lærer om deres habitater. Vi stræber efter, at give barnet de bedste muligheder for at lærer bedst, sjovest og hyggeligst. Med disse tre plakater, kan du friske børneværelset op med skønne farverige dyr og lærer barnet lidt om, hvor dyrene bor.
Denne plakatpakke passer perfekt til børn i alderen 2-5 år.

Disse plakater koster normalt 129,95 kr pr. styk, det vil sige at du får en’ af plakaterne gratis.

Gaveide til enten jul eller fødselsdag. Bring hyggelige stunder ind i børneværelset.

260,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 Gavesæt-05 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Gavesæt med 3 unikke plakater i 29×40 størrelse, er en super gaveide til et barn i 2-5 års alderen. De er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Lad disse børneplakater pynte på børneværelset. Dette er en god gaveide til barnet der øver sig i dyrene og deres habitater.

Du har også mulighed her hos os, for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Du kan også selv bygge din egen navneplakat HER

Se vores andre gavesæt HER

Plakat Størrelse:
A3: 29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Gavesæt – Alfabetet + Tælle dyr

  180,00 kr. inkl. moms
 • Gavesæt – Dyr i alfabetet + Tæl dyrene

  180,00 kr. inkl. moms
 • Gavesæt – Alfabetet + Tælle dyr Lyserød

  180,00 kr. inkl. moms
 • Plakat – Skovens dyr

  129,95 kr. inkl. moms