Gavesæt – Stavepakke

Gavesæt med 3 lærerige plakater.
Gavesættet passer perfekt til børn i alderen 3-7 år.
Disse plakater koster normalt 129,95 kr. pr. styk, så du får en plakat gratis ved at købe denne pakke.
Plakaternes størrelse: 29×40 cm

260,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 Gavesæt-04 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Gavesæt med 3 unikke plakater i 29×40 størrelse.
Gode gaveideer? Ja! læs med her.
Du kan med disse styrke barnets kendskab til bogstaver. Her kan barnet øve sig på bogstaverne, hvor barnet kan koble dyr og bogstaver sammen og derved nemmere huske bogstaverne. Der findes disse tre sværhedsgrader, så i kan højne niveauet. Forbered barnet til skole og lad barnet få forståelsen for stavning og bogstaver.
Vi sætter også en ære i at man, over sådan en plakat, kan få en skøn dialog med børnene om verdens dyr. Kvalitets tiden gør også at det bliver hyggeligt og sjovt at lære nye ting.
Børneplakaterne kommer i silkeblødt papir, lige til at pynte i en ramme på børneværelset. Plakaterne er en glæde for mange alderstrin og er en fin gaveide, til et barn der er begyndt at interessere sig for bogstaver.

Du har også mulighed her hos os, for at bygge og sammensætte dine plakater. Vores dyr kan du nemlig vælge til alle vores unikke plakater. Se dem  HER

Se vores andre gaveideer HER

Plakat Størrelse:
29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Ramme følger ikke med. Dog passer vores plakater perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du ved at trykke HER

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vi har et hav af gode gaveideer HER

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Gavesæt – Alfabetet + Tælle dyr Lyserød

  180,00 kr. inkl. moms
 • Gavesæt – Alfabetet + Tælle dyr

  180,00 kr. inkl. moms
 • Plakat – Skovens dyr

  129,95 kr. inkl. moms
 • Gavesæt – Dyr i alfabetet + Tæl dyrene

  180,00 kr. inkl. moms