Elefant Godnat | Rosa – Børneplakat

Opbyg en fast godnat rutine med en godnatplakat, hvor i ser på dyret og siger godnat, det giver barnet tryghed og er med til at skabe gode sovevaner.
Børneplakaten kan også være en god gaveide til en du holder af.

Plakaten fåes i to størrelser.

89,95 kr.119,95 kr. inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Børneplakat der skaber en beroligende atmosfære

Illustrationer af søde søvnige dyr, i form af en børneplakat, kan skabe en beroligende atmosfære i børneværelset, hvilket kan hjælpe barnet med at slappe af og finde ro når det er sengetid.

Rutineopbygning

Jeg, Camilla Christensen, har tegnet disse plakater, da jeg selv havde brug for et ekstra redskab til aften putningen. Mit barn havde svært ved at finde ro, men den ro giraffen gav hende, var guld værd. Vi fik en rutine med at sige godnat til den trætte giraf og så lagde hun sig selv. At have en fast godnat rutine, der inkludere at se på dyret og sige godnat, kan hjælpe barnet med at føle sig tryg og skabe gode sovevaner.

Derfor vil jeg så gerne give dette videre til andre børn og forældre. så kan i få en hyggelig og tryg tur ind i drømmeland.

Hvad kan plakaterne ellers?

Ud over at skabe en rolig atmosfære på børneværelset, kan plakaterne også give barnet en visuel stimulation. Farverne og detaljerne i illustrationerne kan stimulere barnets fantasi og visuelle sans på den positive måde.

Børneplakat som kan bestilles i to forskellige størrelser, er tegnet og designet af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.
Se Bland andet vores kategori med dyrefamilier HER
Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Rammen på billedet følger ikke med.

Børneplakat Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm
A3: 29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Yderligere information

Størrelse

A3, A4

Du kunne også være interesseret i...

 • Børneplakat – Dyrefamilier Lyserød

  129,95 kr. inkl. moms
 • Dyr i alfabetet Lyserød | Børneplakat

  129,95 kr. inkl. moms
 • Enhjørning | Navneplakat – A4

  170,00 kr. inkl. moms
 • Ramme – Listeramme 29×40 Stående

  79,95 kr. inkl. moms