Tilbud

Pude – Giraf

Mangler du en pude i barnevognen eller til at baby kan nusse med i sengen? Denne er super blød og kan bruges til leg eller til afslapning. Brug den som en ekstra nusse element i barnevognen på lange gå ture.

Der findes kun et lille oplæg af denne pude, så puden er tilgængelig så længe lager haves. Meldes den udsolgt vil der komme et nyt lille parti efter nogle uger.

Størrelse: 5 x 18 x 18 cm

70,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): 025-015 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Så er det tid til at putte og dertil fåes nu vores små puder. Brug puden i baby sengen, i barnevognen eller i lege hjørnet. Pude er håndlavet af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Det er oplevet flere gange af Camilla selv, at hun har haft brug for en lille pude i barnevognen. Det er slut nu. Pude er lavet lækker blød polyester som kan tørres af med en våd klud. Ud over fine bløde puder, kan du også få andre lækre produkter her hos os, se dem HER. Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Vælg din yndlings sutte tilbehør ved at trykke HER

Størrelse: 5 x 18 x 18 cm

Kvalitet: 100% polyester
Pudefyld vat som fyld.

Vask:
Håndvask, tørre af med klud.

Mønsteret er printet på med blæk der er fri for skadelige kemikalier. Printet er produceret i små oplæg for at reducere spild og gøre produktionen mere grøn.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER