Tilbud

Nøglering Filt – Mus

Vores søde dyrehoveder er nu kommet til live, i form af filtdyrs nøgleringe. Du kan nu udsmykke barnevognen, klapvognen, pusletasken eller nøglebundtet med de flotte farver dyrene indeholder.
Herved kan man sammen med barnet få en god dialog om dyr og farver på turen. Filtdyrs nøgleringene er også en god gave ide til en helt speciel dyre elsker.
Der er kræset om hver enkelt filtdyr, da de er håndlavet og produceret i Danmark, hvilket gør hver enkelt filtdyr helt unik.

Filtdyret er ikke egnet til børn under 3 år.

40,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): 023-009 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nøglering i filt der er produceret i Danmark. Håndlavet af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Filtdyret skinner på siden af en taske eller i et nøglebundt.
Du har, hos Kids By Christensen, også mulighed for, at pynte værelset med byg selv plakater og sammensætte sjove citat plakater, så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Vælg din yndlings Nøglering ved at trykke HER

Indeholder:
– Filt: 100% polyester
– Tekstillim
– Karabinlås: Gunmetal farvet metallegering
– Fyld: Fiberfyld

Mål: 15,5 cm lang inkl karabinlås.

Tåler ikke vask, maskinvask, tørretumbling og strygning.

OBS! Denne varer er en pyntegenstand som ikke er egnet til børn under 3 år.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Bogstavkort S – Spidsmus

    Tilbud 4,95 kr. inkl. moms
  • Børneplakat – Dyrefamilier Lyserød

    129,95 kr. inkl. moms
  • Plakat – Bondegårdsdyr

    129,95 kr. inkl. moms