Happy A4 plakat

Happy A4 plakat 
En Plakat der fornyer din energi med dens farver og sommervibes. Passer flot ind på en billedevæg men er absolut også flot for sig selv.
Passer ind i alle husets rum.

89,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A4 003-023 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Smuk farverig plakat til børneværelset, stuen, soveværelset eller kontoret.
Camillas tanke med plakaten er, at den skal bringe farver og glæde ind i dit hjem. Den skal give dig ny energi og skal kunne passe flot ind i en billedevæg.

Se hele vores samling af plakater HER

Se vores samling af rammer HER

Plakat Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Børneplakat A4 – Lad magien ske

  89,00 kr. inkl. moms
 • Børneplakat A4 – Gopler

  89,00 kr. inkl. moms
 • ABC Malebog

  59,95 kr. inkl. moms
 • Børneplakat A4 – I love my mommies

  89,00 kr. inkl. moms