Børneplakat A4 – Gopler

Fin A4 Børneplakat med Gopler
En Børneplakat der spreder stemning på børneværelset.
Hvis du skal til dåb eller fødselsdag, er denne plakat et stort hit blandt børnene og forældrene. Du får hos os mulighed for, at indrette børneværelset med farver, sjove motiver og give barnets udvikling et skub med lærerige børneplakater.
Rammen følger ikke med men passer perfekt ind i vores A4 Listerammer.

89,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A4 003-022 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Skal du til dåb er denne børneplakat, den sødeste dåbsgave til barnet. Børneplakaten i A4 størrelse der er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Lad denne børneplakat pynte på børneværelset og sprede hygge og stemning. Du har også mulighed her hos os for, at bygge og sammensætte dine plakater, så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fine som fødselsdagsgave og dåbsgave, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af plakater HER

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakaten perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Plakat Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...