Påskepakken | DIY perle med opskrifter

Påskepakke til en kreativ påske
Pakken indeholder: 6 perlemønstre/opskrifter og HAMA Midi perler til et af hvert mønster.

Rigtig god påske!

99,00 kr. inkl. moms

4 på lager

Varenummer (SKU): 038-001 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Skal i være kreative i påsken?

Så skal i perle perlemønster med kyllingerne og påskeæggene?
Det er så hyggelige at sidde og lave påskepynt sammen med familien. Der skabes rigtig god kvalitetstid sammen over nogle fælles projekter og aktiviteter . Vi har altid den tradition, at der skal laves kreative ting i påsken. Den tradition vil jeg rigtig gerne give videre til dig og din familie med denne påskepakke. At være kreativ i påsken kan være sjovt og underholdende for både børn og voksne, og det kan skabe glæde og gode minder.

Pakkens Indhold

Pakken indeholder 6 perlemønstre som er 1:1 og HAMA perler nok til en’ af hver mønster.

Hvordan gør jeg?

Perlemønstrene lægges under en gennemsigtig HAMA perleplade til Midi perler. Så er det ellers bare at gå i krig med at perle hele pakken.
Hvis du ønsker at lave flere af hver, så kan du bag på pakken se hvilke farver der er brugt. Så ved du præcis hvilke farver du skal købe.

Hvis du ønsker at komme tilbage og se alle vores perlepakker så tryk HER

Pakken er ikke egnet til børn under 3 år, da den indeholder små dele. Jeg anbefaler pakken til børn over 5 år i samvær med en voksen.

Kids By Christensen har mange sjove og søde ting til børneværelset, Se vores grafiske univers HER

Eller gå direkte til alle vores produkter HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Virksomheden udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Blue Boy | Invitation

  15,00 kr. inkl. moms
 • Navneplakat | Nr.4

  170,00 kr.220,00 kr. inkl. moms
 • Wood Girl | Invitation

  15,00 kr. inkl. moms
 • Babypakke 0-1 år | Milepælskort

  160,00 kr. inkl. moms