HAMA Midi Perleplade gennemsigtig14,5×14,5 cm

HAMA – Gennemsigtig perleplade, samleplade.
1 stk HAMA midi perleplade som kan lægges oven på vores perlemønstre, hvilket gør perler nemt for børnene.

15,00 kr. inkl. moms

6 på lager

Varenummer (SKU): 038-001-1 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Skal i være kreative med perler?

Det er så hyggelige at sidde og lave påskepynt sammen med familien. Der skabes rigtig god kvalitetstid sammen over nogle fælles projekter og aktiviteter . At være kreativ med perler, kan være sjovt og underholdende for både børn og voksne, og det kan skabe glæde og gode minder. Find din yndlings perleopskrift, læg denne perleplade ovenpå og du er klar til at gå i gang.
Jeg har lavet fine perleopskrifter som kan være på en af disse HAMA perleplader. Det er nemt for børnene at lære at stryge perler når opskrifterne ikke er større end en plade.

Indhold

1 stk. HAMA midi perleplade 14,5×14,5 cm gennemsigtig.
Pladerne kan sættes sammen.

Hvis du ønsker at komme tilbage og se alle vores perlepakker så tryk HER

Kids By Christensen har mange sjove og søde ting til børneværelset, Se vores grafiske univers HER

Eller gå direkte til alle vores produkter HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Virksomheden udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Perlehæfte Rensdyr Uro

    69,95 kr. inkl. moms
  • Påskepakken | DIY perle med opskrifter

    99,00 kr. inkl. moms