Tilbud

Suttesnor m. sløjfe – Giraf

Suttesnoren er håndlavet i Danmark af Camilla Christensen der er skaber af Kids By Christensen. Blød, lækker suttesnor der kan nusses med såvel som den kan holde en sut.

Der findes kun et lille oplæg af denne suttesnor, så suttesnoren er tilgængelig så længe lager haves.

50,00 kr. inkl. moms

4 på lager

Varenummer (SKU): 025-002 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Suttesnor som er håndlavet af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Suttesnoren er i en lækker blød kvalitet så den er rar for børnene at nusse med. Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se også vores lækre sengetøj HER

Suttesnorens fulde Størrelse (inkl. ring og klemme):
21 x 2,5 cm

Kvalitet: 100% Polyester.
O-ring 100% Silikone.
Seleclips metal.

Vask:
Skånevask med lignede farver. Vi anbefaler ingen tørretumbling.

Mønsteret er printet på med blæk der er fri for skadelige kemikalier. Printet er produceret i små oplæg for at reducere spild og gøre produktionen mere grøn.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Plakat A5 – Zoologisk have

    49,95 kr. inkl. moms
  • Bogstavkort K – Krokodille

    Tilbud 4,95 kr. inkl. moms