Sengelomme Safari

Står du tit og bruger meget tid på at fiske efter en sut midt om natten og derved kommer til at vække baby? Så se disse sutteholdere.

Den er nem at binde på sengen, så kan man lægge sutter eller legetøj ned i den.

Der findes kun et lille oplæg af denne sutteholder, så sutteholderen er tilgængelig så længe lager haves. Melder den udsolgt vil der komme et nyt lille parti efter nogle uger.

179,95 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): 025-008 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sut skal sidde i munden eller et sted hor det er nemt at finde. Sutteholderen er håndlavet af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Det er oplevet flere gange af Camilla selv, at hun har vækket baby midt om natten fordi hun har ledt efter en sut. Det er slut nu. Sutteholderen er lavet lækker blød økologisk bomuld som kan vaskes i vaskemaskinen og stryges. Ud over fine sutte accessories kan du også få andre lækre produkter her hos os, se dem HER. Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Vælg din yndlings sutte tilbehør ved at trykke HER

Sutteholderens Størrelse :
17 x 18 cm

snor længde: 20,5

Kvalitet: 100% Økologisk Bomuld
Pladevat som fyld

Vask:
Håndvask. Vi anbefaler ingen tørretumbling. Kan stryges ved 110 grader.

Mønsteret er printet på med blæk der er fri for skadelige kemikalier. Printet er produceret i små oplæg for at reducere spild og gøre produktionen mere grøn.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER