Kalender – Alle ugens dage

Har du det lidt som en skildpadde om søndagen eller som en tiger om torsdagen, så er det her den rette plakat for dig.
Med denne plakat kan du lærer dit barn at holde styr på ugens dage ved at forbinde dagene med et dyr. Derud over kan i få jer en god snak om dyrene. Plakaten er også meget dekorativ i en ramme på børneværelset.

129,95 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): A3 017-002 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Kalender i A3 størrelse der er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. En uge Kalender kan give børnene mulighed for, nemmere, at lærer ugedagene at kende. Kalenderen kan bruges som er en fin gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.
Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Se hele vores samling af Årstids plakater HER

Børneplakat Størrelse:
A3: 41,5 x 29,5 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Plakat A5 – Her går vi bananas

    49,95 kr. inkl. moms
  • Plakat A5 – Løvens hule

    49,95 kr. inkl. moms