Wood Boy | Invitation

Form den helt perfekte invitation til jeres fest.
Hvordan bestiller jeg? – Se beskrivelse nedenfor. 

15,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A5 001-002 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Invitation til dåb eller navngivning.
Sådan gør du:

– Skriv navnet på barnet der skal døbes eller navngives.
– Derefter indtaster du den tekst du ønsker på invitationen. Kig evt. på invitationen her på billederne for at se om du har husket alle informationer. Tænk ikke på opsætningen af teksten, den justeres så det står som på billedet.
– Vælg om det er Barnedåb eller navngivning.
– Vælg hvilke dyr du ønsker på invitationen. Se oversigt af dyr ved at scrolle i billederne her på varen.
– Send, efter køb, det billede du ønsker på invitationen på mail. I mailen skal du huske, at skrive barnet navn og ordre nummer.
Send til: info@kidsbychristensen.dk.

Hvorfor lige en Kids By Christensen invitation?

Vores invitationer er omhyggeligt designet med øje for detaljer og trykt på høj kvalitets papir for at sikre et smukt og imponerende resultat.
Invitationerne er mere end bare smukke og sjove. De er også praktiske og bekvemme.
Vi tilbyder en nem og problemfri bestillingsproces, hvor du kan tilpasse dine invitationer med personlige oplysninger og foretrukne grafiske dyr, der alle er tegnet af Camilla Christensen.

Tradition og sentimental værdi

For mange mennesker har dåbsinvitationer en særlig betydning som en del af fejringen og som et minde om den særlige dag. At have smukt designede invitationer kan bidrage til at skabe en stemning af festlighed og betydning omkring dåben.

Så lad os sammen skabe et mindeværdigt øjeblik for dig og dine kære. Lad vores dåbsinvitationer være startskuddet til en dag fyldt med kærlighed, glæde og betydning.

Kontakt os hvis:

Har vi ikke lige det du drømmer om, så tøv ikke med at sende os en mail med en forespørgsel på netop den invitation du ønsker, så finder vi helt sikkert frem til en løsning.

Få her ideer til  ønskesedlen  HER 

Du skal regne med en leveringstid på op til 7 hverdage.

Se hele vores samling af Invitationer HER

Se vores grafiske univers HER

Størrelse:
A5: 14,8 x 21 cm

Kvalitet: 300g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...