Navneplakat | Nr.2

Personligt touch på Børneværelset.
Byg din helt egen navneplakat – Se fremgangsmåde i beskrivelsen nedenfor.

Størrelser:
A4 – 21×29,7 cm
A3 – 29×40 cm

Special designet Plakater holder ferie uge 28, 29 & 30. Bestillinger lavet i disse uger, sendes først i uge 31.

170,00 kr.220,00 kr. inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fremgangsmåde:

Byg din egen Navneplakat
Indtast det ønskede navn i feltet, hvor efter felter, med de indtastet bagstaver, kommer frem. Her indtaster du hvilke dyr du ønsker til hvert bogstav.
Du finder en oversigt over dyr, hvis du scroller i billederne her til produktet. Finder du ikke det ønskede dyr, kan det sagtens lade sig gøre alligevel. Du skriver bare dyret ind og så tegner vi det. Der findes nemlig ingen grænser for hvilke dyr du kan vælge.
Skulle du ønske et navn på mere end 8 bogstaver, så skriver du resten af bogstaverne og dyrene i en kommentar til din ordre.
Vær opmærksom på at denne varer er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger og kan ikke annulleres efter bestilling.

Hvorfor vælge netop denne navneplakat?

En navneplakat giver et personligt touch til børneværelset ved at inkludere barnets navn. Det skaber en følelse af ejerskab og identitet. En navneplakat er en investering i barnets tidlige læring ved at introducere dem til stavning og genkendelse af deres eget navn. Den bliver unikt tilpasset dine ønsker og tegnet personligt af skaber og designer Camilla Christensen.

Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm
A3: 29 x 40 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores navneplakat perfekt ind i vores Listerammer, som du ser længere nede på siden eller ved at trykke HER

Vi har flere forskellige designs af navneplakater, som du finder HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens udvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Yderligere information

Størrelse

A3, A4

Du kunne også være interesseret i...

  • Ramme – Listeramme 29×40 Liggende

    79,95 kr. inkl. moms
  • Ramme – Listeramme A4 Liggende

    69,95 kr. inkl. moms