Børneplakat – Lær at dividere

Børneplakat der styrker barnets udvikling.
Se beskrivelse nedenfor, hvordan du kan bruge plakaten.
Størrelse:
21×29,7 cm

89,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): A4 007-015 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Børneplakat der indbyder til en masse sjov matematik.
Kids By Christensen vil gerne hjælpe at sætte skub i børnenes udvikling gennem dyrene. Dyrene hjælper børnene til at løse simple regnestykker. Derfor har Camilla tegnet denne plakat. Det kan være rigtig svært at forstå hvad det at dividere går ud på, derfor har Camilla her sat illustration på for, at i som forældre bedre kan forklare hvad det går ud på. En lille huske plakat til når barnet begynder på matematik i skolen. Derud over pynter den rigtig fint på børneværelset ved skrivebordet. I kan også samle alle jeres matematik plakater i en mappe, så den er nem at hive frem når der skal laves lektier.
Vi sætter også en ære i at man, over sådan en plakat, kan få en skøn dialog med børnene om verdens dyr. Kvalitets tiden gør også at det bliver hyggeligt og sjovt at lære nye ting.
Børneplakaten kommer i silkeblødt papir, lige til at pynte i en ramme på børneværelset.

Se vores store samling af lærings plakater  HER

Størrelse:
21×29,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakater perfekt ind i vores Listerammer. Med disse gør du det nemt for barnet at skifte plakater selv, når der skal bruges en ny lærings plakat. Dem ser du ved at trykke HER

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs som er med til at udvikle børn i alle alderstrin også med bogstaver, dem finder du  HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens udvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Børneplakat – Tæl til 10

    129,95 kr. inkl. moms
  • Børneplakat – 7 Regnestykker

    89,00 kr. inkl. moms
  • Ramme – Listeramme A4 Stående

    69,95 kr. inkl. moms