Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Vores Start

Ja, hvordan skal man lige starte dette blogindlæg…
Jeg synes jo denne start har varet for evigt. Men jeg vil gerne fortælle jer lidt om mig og den del af mit liv, som startede denne lille virksomhed.
Håber at i vil læse med.

Jeg hedder Camilla Christensen. Jeg bor i en lille vestjysk by, Varde, sammen med min kæreste Martin. Sammen har vi vores datter Miley på 1½ år.

Jeg har i mange år arbejdet som butiksassistent. Dette var noget jeg holdte meget af, da jeg var vild med den kontakt man fik med kunderne.
Jeg uddannede mig som butiksassistent i sin tid, fordi jeg havde en drøm om at åbne min egen butik. En butik fyldt med tøj.
Jeg har altid været en tøj fanatiker, som syede tøj ud af gamle rester eller gammelt tøj. Det har givet mange sjove og fede outfits.
I min mave, lå der en designer som voksede sig større og større for hvert år. Med tankerne på den butik jeg gerne ville åbne i fremtiden, så skulle jeg i gang med at udvikle mig mere.
Det resulterede i, at jeg søgte ind på Teko Designskole.

I december 2015, blev jeg færdig med bacheloren i Fashion Design.
Det var 3 ½ år, med masser af knald på og mange fede rejser, oplevelser og gode venner. Det var for vildt, at stå med papirerne i hånden og bare stirre ud på en fremtid, man slet ikke kendte til.
Hvad skal der så ske nu?

Der skulle ske det, at jeg trådte ud til en fremtid som arbejdsløs. Konkurrencen om designer jobs var enorm. Det virkede helt umuligt, for hvad skulle der til, før de valgte netop mig.
Jeg gik og forberedte mig selv på, at jeg nok skulle søge job, inden for flere forskellige kategorier, bare for at få et job. Men jeg synes, at det var svært at være “open mindet” omkring andre kategorier end dametøj. Det var jo det, jeg havde beskæftiget mig mest med på skolen. Men jeg kunne også mærke, at jeg godt kunne lide ideen om, at lave tøj til herre og børn. Det kunne måske give mig noget andet, nye udfordringer, udvide min horisont og give mig flere retninger at gå i. Så jeg kom til den konklusion, at jeg bare skulle søge alt jeg fandt spændende.
Iværksætteren i mig, blev ved med at sige til mig, at jeg havde en oplagt mulighed for, at arbejde videre på min bachelor kollektion også starte mit eget brand. Men jo mere jeg fodrede den ide, jo mere kunne jeg se, at jeg havde behov for erfaring

Så der blev sendt en masse ansøgninger afsted, uge for uge.

Det var en smule nedslående, at se ens klassekammerater, lige så stille komme ud med job her og der. Jeg holdte hovedet højt og søgte videre. Min symaskine var god til, at aflede mine tanker, så der blev kørt en masse sjove projekter igennem. Tanken om at starte sit eget brand, blev større og større. Jeg legede en del med, at overføre mit univers til børnetøj, da børneuniverset trak mere og mere. Hvilket nok også var fordi jeg på dette tidspunkt, var nåede en alder der fortalte mig, at nu var det snart tid til, at få de børn jeg gerne ville have.

Jeg endte, efter et par jobs og flere sendte ansøgninger, hos herretøjs brandet BLEND. Det perfekte sted for mig. Dejlige kollegaer og rigtig god stemning, begyndte at fylde min hverdag. Det gav nu mere og mere mening for mig, hvor rigtig det havde været for mig, at starte på design uddannelsen. Men også hvor rigtigt det var, at komme ud og samle erfaringer. Få skabt et netværk.

Jeg følte mig så godt tilpas, at vi herhjemme skulle belønnes med en positiv graviditets test.

Mit hoved var ved at sprænges… Hvordan kan jeg komme 3 mdr. på et nyt job også fortælle, at jeg så lige er gravid….

Min kæreste og jeg har igennem de 12 år vi har haft sammen, indtil videre, altid lidt kunne planlægge vores liv. I ved, nu skal vi lige igennem A, før vi kan gennemføre B, osv. Men det her, var åbenbart ude af vores hænder. Men lykkelige over opdagelsen, det var vi og det støttede alle os heldigvis i.

Tankerne om at starte noget op selv, var faktisk sat lidt på standby, da jeg befandt mig rigtig godt i alt det jeg havde gang i. Lige indtil en dag, hvor jeg ledte efter udsmykning og plakater til min datters nye værelse.

Jeg ville gerne have, en af de der velkendte ABC plakater med dyrehoveder, op at hænge. Jeg kunne ikke finde en, jeg synes var rigtig, så jeg begyndte at tegne mine egne dyrehoveder, som så endte ud i to plakater.
Det lyder som en kliche, men i min barsel fik jeg skabt det jeg manglede for, at tage springet og starte mit eget brand. Det sker for rigtig mange, men hold nu op, hvor den kreative hjerne bare buldre derudaf, når man får sådan en lille baby.
Jeg opdagede, hvor meget interesse andre havde i mine plakater, så klokkerne ringede i mit hoved mange gange under min barsel…
Her er det du kan gøre til dit eget.
Så under min barsel, fik jeg skabt grundlaget for min egen lille hobby virksomhed.

Min hobby virksomhed, skulle egentlig bare køre på de sociale medier, hvor jeg lige kunne sælge lidt her og der. Men den interesse folk gav mine plakater, gav mig et behov for en større platform end det. Nemlig en webshop.
Det skal jeg da ha!

Nu er det jo ikke bare sådan lige, at starte en webshop op. Ikke for mig i hvert fald…
Der er gået næsten et år, fra jeg startede op på job igen fra min barsel og vi har nu kæmpet os frem til, at stå her på åbningsdagen og fejre det.
Det år, har været fyldt med hårdt arbejde, både med fuldtids job og så min lille hobby virksomhed. Oven i alt dette, har der jo også været større ting som, at vi nu er en familie på 3, der skal ha hverdagen til at fungere. Ens værdier udvides, når man får en lille lyshåret prinsesse, så der skal også være plads til en masse sjov og kærlig kvalitetstid.
Derfor har det trukket ud, med at få Kids By Christensen op og køre. For mig er det stadig en hobby virksomhed, hvor jeg designer, syr og tegner alt selv og jeg elsker det. Det er en virksomhed, jeg gerne vil sætte stille og roligt i gang, som tilfredsstiller mit iværksætter behov.
Min søde kæreste fik lidt smag for det her univers, så han er hoppet med på vognen og står for mange forskellige ting her i virksomheden.
Jeg elsker min hobby virksomhed og den udvikling den har haft.
Jeg glæder mig til fremtiden, med mange flere fede produkter. Det skal lige så stille skal bygge sig op, til et sjovt, lærerigt og flot børneunivers med centrum omkring verdens dyreliv.

Jeg vil gerne give jer mulighed for, at følge os på vores videre rejse, så derfor vil der i fremtiden komme blogindlæg, omkring de ting vi oplever med Kids By Christensen.
Jeg håber i vil læse med.

Mange dyre møsser
Camilla Christense

Tilmeld Kundeklub