Skovens Dyr Malebog

Dyrene her hos Kids By Christensen vil så gerne hjælpe alle børn derude til at blive klogere på dyr med hele vores lærings univers. Her hjælper dyrene med at blive lidt klogere på hvilke dyr der bor i skoven. Malebogen indbyder til god læring omkring diversiteten i vores mest dyrebare habitat, nemlig skoven. Børnene bliver på den måde opmærksom på de mest almindelige dyr der bor i skoven. Den passer perfekt inde på børneværelset.

69,95 kr. inkl. moms

34 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Malebog med skovens dyr der er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Med denne Skovens Dyr Malebog får børnene mulighed for, at lære dyrene bedre at kende samtidig med alletiders ynglings beskæftigelse, nemlig og tegne og male. Dyrene fra vores univers holder børnene ved selskab under legen og hjælper dem med at lære på en sjov og hyggelig måde

Se hele vores samling af lærerige malebøger HER

Malebogens Størrelse:

A4: 21 x 29,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER