Plakat A5 – Abefest

ABEFEST
Lad den pynte på børneværelset eller ved legehjørnet. Sommetider så kan det ligne at der er holdt abefest på værelset og denne plakat kan gøre abefesten langt sjovere. Få en masse gode grin og hygge med denne lille plakat under børnenes leg.
Størrelsen er 13,5cm x 19,7cm og passer perfekt i vores A5 listeramme liggende.

49,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A5 003-018 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Plakat i A5 størrelse der er tegnet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Du har mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af citat plakater HER

Rammen følger ikke med. Dog passer vores plakaten perfekt ind i vores Listerammer. Dem ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Plakat Størrelse:
A5: 13,5 x 19,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Dagplejer Byg Selv Nr. 1

  199,95 kr. inkl. moms
 • Plakat A5 – Daddy is my hero

  49,95 kr. inkl. moms
 • Ramme – Listeramme 14×20 Liggende

  49,95 kr. inkl. moms
 • Plakat A5 – I loove my mommy Kat

  49,95 kr. inkl. moms