Navneplakat A4 – Termin nr. 2

Byg din helt egen navneplakat – Se fremgangsmåde i beskrivelsen nedenfor.
Størrelse:
A4 – 21×29,7 cm

170,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A4 T-002 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Fremgangsmåde:

Pynt børneværelset med et fint minde om tiden omkring fødslen. Du kan pynte den med et scanningsbillede og skrive fødselsdatoen på.
Personlig Navneplakat hvor du indtaster det ønskede navn, terminsdato og indtaster derefter hvilke dyr du ønsker til.
Du finder en oversigt over dyr, hvis du scroller i billederne her til produktet. Finder du ikke det ønskede dyr, kan det sagtens lade sig gøre alligevel. Du skriver bare dyret ind og så tegner vi det. Der findes nemlig ingen grænser for hvilke dyr du kan vælge.
Disse fine minde plakater er en specialdesignet varer, som der ikke ydes bytte eller returret på.
Varen har en leveringstid på 1-2 uger og kan ikke annulleres efter bestilling.

Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Rammen følger ikke med. Dog passer vores terminsplakat perfekt ind i vores Listerammer, som du ser længere nede på siden eller ved at trykke HER

Navneplakaten bliver helt unik og tilpasset dine ønsker. Den tegnes personligt af Camilla Christensen, som er skaber af Kids By Christensen, når bestillingen er lagt. Plakaten er lavet til dem der ønsker, at dette minde skal være synligt på børneværelset eller hvor man synes det pynter. Så husker man altid tiden omkring fødslen og eventuel den skæve difference der sommetider kan være på terminsdatoen og fødselsdatoen.

Vi har flere forskellige designs når vi snakker om byg selv plakater, som du finder HER.

Camilla Christensen er personen bag Kids By Christensen. Hun har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt og som kan give barnet godt læring til dens undvikling. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Samtidig kan man få en skøn dialog med børnene omkring verdens dyr.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Suttesnor m. sløjfe – Giraf

  Tilbud 50,00 kr. inkl. moms
 • Sengelomme Elefant

  179,95 kr. inkl. moms
 • Ramme – Listeramme A4 Stående

  69,95 kr. inkl. moms
 • Creme Scrunchie

  Tilbud 20,00 kr. inkl. moms