Vokser – 2 stk. | Milepælskort

Milepælskort vokser kan nu købes separat
Vokser er en del af vores babypakke med milepælskort. Nu kan du tilkøbe vokser separat, så du kan dokumentere hvor hurtig dit barn vokser over tid.
Du kan skrive dato og mål på kortet, og på bagsiden er der rum til at du kan skrive dine noter ned for den dag.
Denne vare indeholder 2 kort.

15,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): 001-005 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Milepælskort vokser kan nu købes separat
Vokser er en del af vores babypakke med milepælskort. Nu kan du tilkøbe vokser separat så du kan dokumentere hvor hurtig dit barn vokser over tid.
Du kan skrive dato og mål på kortet, og på bagsiden er der rum til at du kan skrive dine noter ned for den dag du har målt dit barn.

Denne vare indeholder 2 kort.

Dette kort er lavet for at kunne gemme minder i din barnets bog eller i dit barns foto album. Derudover tager det sig godt ud på billeder, så du kan lægge kortet op ved siden af dit barn med dens længde og poste billedet på de sociale medier.

Hvis du ønsker hurtig adgang til vores pakker med milepælskort, så se dem HER

Se vores grafiske univers HER

Størrelse:
10 x 14,5 cm

Kvalitet: 300g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

 • Navneplakat | Nr.4

  170,00 kr.220,00 kr. inkl. moms
 • Babypakke 0-1 år | Milepælskort

  160,00 kr. inkl. moms
 • Blue Boy | Invitation

  15,00 kr. inkl. moms
 • Wood Girl | Invitation

  15,00 kr. inkl. moms