Unikke produkter

Fri fragt v. køb over 499 kr.

Hurtig levering

Covid-19

Covid-19 har vendt verden op og ned for os alle og meget er ikke som det plejer. Covid-19 har ramt rigtig mange virksomheder over hele verden og min lille virksomhed er ikke en undtagelse.

“Corona hvad skal egentlig du her?!”

Vi, herhjemme, tog os selv, i starten af alt det her Corona, i at sidde og tjekke telefonerne hele tiden, for dødstal, hvor mange smittede der var osv. men det fik vi bare slet ikke noget godt ud af. Tværtimod, vi fik det modsatte ud af det. Vi blev skræmte over hvor hurtig verden bare ændrede sig og hvordan det hele kunne ændre sig. Så det stoppede vi lige så stille med og fandt mere eller mindre ro i, bare at være hjemme med vores børn.

Jeg er på barsel med mit barn nr. 2 og det priser jeg mig lykkelig for i en tid som denne, da det ikke ændre ret meget på hverdagen at skulle have det store barn hjemme. Men min lille hobby virksomhed her, har lidt lidt. Jeg har ikke lige så mange besøgende på shoppen og kunder som før Corona krisen.
Som mange andre virksomheder, har jeg gjort nogle små tiltag til at få kundestrømmen tilbage.

Kids By Christensen kommer stærkt tilbage og denne periode har faktisk kun gjort gode ting for min lille familie men også Kids By Christensen.
Jeg har haft masser af kreative tanker til at kunne forbedre min virksomhed og har haft tid, mens børnene skulle sove lure, til at udføre dem.
Det har gjort, at jeg nu har en masse nyheder at præsentere og en masse spændende ting at vise jer senere på året.
Mit seneste nyhed finder du ved at trykke HER

Kids By Christensen skulle have vist sig på mange forskellige messer her hen over sommeren. Jeg havde glædet mig helt vildt til dem, så jeg kunne vise mine søde plakater frem. Men det må vente til bedre tider.
Jeg har en masse ideer som skal frem i livet og alt hvad der hedder “mor alenetid” om aften bliver brugt på denne lille virksomhed.

Jeg har stor respekt for Coronaen og stor interesse i, at tage mig de forholdsregler der gør, at det ikke spredes. Jeg kan sagtens forstå hvis man er skræmt eller bange for sygdommen, da det er svært at vide, hvordan sygdommen vil slå til. Derfor er det også vigtigt, at jeg, og dem der hjælper mig, er grundig med håndvasken og spritten.

Der er ikke ret mange mennesker involveret i min virksomhed. Der er mig, som er på barsel. Min bedre halvdel, der sørger for at hente plakater, pakker og sender. Så er der min plakatmand, som har sendt alle hans medarbejder hjem på “ferie” for en tid.
Vi glæder os til at det hele normalisere sig lidt igen, dog vil Kids By Christensen stadig tage de forholdsregler der er lagt ud, i fremtiden.

Dette blogindlæg er skrevet for at vise hvad Covid-19 har betydet for mig, min lille familie og mit kreative univers Kids By Christensen.
Fremtiden har lyse udsigter og spændende tiltag for Kids By Christensen og TAK! for at i vil følge med.

Kram Camilla Christensen

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Tilmeld Kundeklub