Tilbud

Sengerand – Flamingo

Kids By Christensen er ude med den første omgang tekstil varer.
Denne sengerand er en del af et lille parti i dette Flamingo print. Så du her her mulighed for at få en special varer meget få har.
Den vil beskytte din lille baby trygt i sengen.

349,95 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 025-013 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Smuk sengerand i blide farver med vores Flamingo i printet. Stoffet bliver produceret i små mængder og sengeranden er syet personligt af Camilla Christensen, som er personen bag Kids By Christensen. Sengeranden er lavet i lækker blød økologisk bomuld og printet med børnevenlige farver. Ud over fine sengeranden, kan du også få andre lækre produkter, som sengetøj, her hos os. Se dem HER.

Du har også mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Størrelse :
2 x 24 x 330 cm

Lynlås lukning.

Kvalitet: 100% Økologisk Bomuld
Skum: Polyetherskum

Vask:
Stoffet kan tages af og vaskes ved 60 grader. Vi anbefaler ingen tørretumbling.

Mønsteret er printet på med blæk der er fri for skadelige kemikalier. Printet er produceret i små oplæg for at reducere spild og gøre produktionen mere grøn.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER