Jul – Julemandens Rensdyr Engelsk

Kids By Christensen holder utrolig meget af de sjove rensdyr der trækker julemandens slæde. Derfor kan vi nu tilbyde en sjov plakat med alle rensdyrene på. Lad rensdyrene blive en del af den årlige julepynt.
Denne plakat passer til vores liste ramme og har størrelsen 40×29 cm.

129,95 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): A3 033-002-1 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Jul er den søde tid på året og nyd den sammen med Julemandens rensdyr. Julen har altid haft en helt speciel betydning for Camilla Christensen, som har skabt Kids By Christensen. Derfor skal der selvfølgelig også være en masse søde juleprodukter.  Julemandens rensdyr er i A3 størrelse og er tegnet personligt af Camilla Christensen. Plakaten passer perfekt ind i vores hjørne listeramme.
Her har børnene mulighed for at hygge sig sammen med alle de sjove rensdyr som også findes i julefilm og tegnefilm.
Leder du efter julegaver, har du også mulighed for, her hos os, at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Se nogle af vores navneplakater HER

Plakaten passer perfekt ind i vores listeramme som ser du længere nede på siden eller ved at trykke HER

Plakat Størrelse:
A3: 40 x 29 cm

Kvalitet: 200g
Finish: Silkemat

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER