Tilbud

Julesok Rensdyr Hvid

Jul er det bedste vi ved. Julesokken er også kommet i nye Kids By Christensen versioner. Det er limited edition, unikke julesokker, som der findes meget få af. De er håndlavet personligt af Camilla Christensen, så derfor er der ingen af dem der er 100% ens.
De er syet med stor kærlighed for kvalitet og lækker blødhed. Den er foret med super blød satin polyester, klar til at holde børnenes pakker fra julemanden.

Størrelse: 31×23 cm, Strop: 6 cm.

75,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 033-020 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Jul er det bedste vi ved. Jul er giver også pakker fra julemanden. Derfor er Julesokken kommet i Kids By Christensen versioner. Det er limited edition, unikke julesokker, som der findes meget få af. De er håndlavet personligt af Camilla Christensen, så derfor er der ingen af dem der er 100 % ens. De er syet med stor kærlighed for kvalitet og lækker blødhed. Den er foret med super blød satin polyester, klar til at holde børnenes pakker fra julemanden.

Jul har altid haft en helt speciel betydning for Camilla Christensen, som har skabt Kids By Christensen. Derfor skal der selvfølgelig også være en masse søde juleprodukter.
Leder du efter julegaver, har du også mulighed for, her hos os, at bygge og sammensætte dine plakater, Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den.

Se nogle af vores navneplakater HER

Størrelse:
Sok:
31×23 cm
Strop: 6 cm lang

Kvalitet: Fleece og polyester satin.

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer, som sagt, hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Du kunne også være interesseret i...

  • Jul – Julemandens Rensdyr

    129,95 kr. inkl. moms
  • Julesok Rensdyr

    Tilbud 75,00 kr. inkl. moms
  • Jul – Dato nedtælling til Juleaften

    29,95 kr. inkl. moms