Gavekort – Pdf print selv

Kan du ikke bestemme dig for hvad den person du skal købe til skal have eller ved du ikke hvad de mangler? Så kan et gavekort være løsningen for dig.
Gavekortet kan ikke ombyttes til penge og skal bruges indenfor 2 år fra datoen den gives.
Du kan købe den som pdf fil og den sendes til dig via mail, alt du skal gør er: Skriv en mail til info@kidsbychristensen.dk med det beløb du ønsker at give og en dato for hvornår gaven skal gives, så sender vi en mail tilbage med betalings muligheder og en kvittering på dit køb. Derefter vil du modtage en mail med gavekortet på, som du selv kan printe ud.

Størrelse: A4

0,00 kr

Kan du ikke bestemme dig for hvad den person du skal købe til skal have eller ved du ikke hvad de mangler? Så kan et gavekort være løsningen for dig.
Gavekortet kan ikke ombyttes til penge og skal bruges indenfor 2 år fra datoen den gives.
Du kan købe den som pdf fil og den sendes til dig via mail, alt du skal gør er: Skriv en mail til info@kidsbychristensen.dk med det beløb du ønsker at give og en dato for hvornår gaven skal gives, så sender vi en mail tilbage med betalings muligheder og en kvittering på dit køb. Derefter vil du modtage en mail med gavekortet på som du selv kan printe ud.
Du har mulighed her hos os for at bygge og sammensætte dine plakater. Så de passer perfekt til dig eller dem der skal eje den. Plakaterne er fin som gave til fødselsdag og dåb, men også bare hvis du vil pynte børneværelset med en masse sjove lærerige plakater.

Se hele vores samling af lærerige plakater HER

Gavekort Størrelse:
A4: 21 x 29,7 cm

Hos Kids By Christensen laver vi flere forskellige designs og flere ting, produkter, plakater kommer hele tiden til, se vores udvalg ved at klikke HER

Camilla har hele tiden øje for hvad der røre sig, inden for nye trends og tendenser under indretning af børneværelset. Hun sætter en ære i, at udvikle personlige plakater, der kan hænge på en masse børneværelser landet rundt. Hos Kids By Christensen har vi et univers der gør det sjovt at lære at læse, skrive og stave. Hvis det bare indbyder til en skøn og sjov snak med børnene om verdens sjove dyr, så har plakaterne også gjort sit, da der findes mange forskellige dyr i verden som vi måske ikke kender så godt.

Vores virksomhed udvikler sig hele tiden og der kommer hele tiden nogle nye produkter til. Ved at følge os på de sociale medier, kan du komme med “bag om” Kids By Christensen. Her kan du møde Camilla Christensen og få et indblik i hvordan det er at skabe en virksomhed fra bunden men her kan du også være en af de første, der ser de nye varer.

Følg os på Facebook HER og Instagram HER

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort – Pdf print selv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer