Kids By Christensen

”Jeg har skabt mit dyre univers for, at bygge bro imellem helt igennem elskelige dyre figurer til det, at lære nogle af de mest basale færdigheder som at stave og regne. Jeg håber inderligt at i og jeres børn, får glæde af mine produkter, som der løbende vil komme flere af. Jeg vil gerne vise børnene de dyr som man ikke ser så tit, sammen med de dyr som vi alle kender. Hvem ved, det kan være netop dit barn, som får Impalaen som yndlingsdyr. ”

Kids By Christensen blev skabt i 2018, hjemme i det vestjyske Danmark af Camilla Christensen, som tegner søde dyr fra hele verden.
Kids By Christensen er et sjovt og pyntende univers, der klæder en masse børneværelser. Det hele begyndte, da datteren skulle have en ABC plakat til værelset. Dette udviklede sig til et hav af fine, søde, sjove og lærerige plakater til børnene. Læring og udvikling af færdigheder, er noget som Kids By Christensen altid vil have i tankerne, når der udvikles nye ting.

Hos Kids By Christensen er det børnene der er i fokus. Vi gør os meget umage med, at det skal være underholdende at lærer færdigheder, der for voksne er helt normale.
Man kan få en masse hjælp til lektierne i vores produkter og bruge nogle af vores plakater som en huske tavle til, når man slider med regnestykkerne.

Der vil også være, og komme, en masse til det nyfødte barn. Ting den gravide kommende mor, kan shoppe til børneværelset, mens hun venter på at møde sit lille vidunder. Vi kender det selv, her hos Kids By Christensen, hvilken glæde det er, at købe små ting til baby inden baby er kommet. Så kan hyggen rigtig sprede sig på børneværelset, når babyen er kommet til verden.

Kids By Christensen

Skyttevænget 6
6800 Varde

Tlf. 26 94 56 41
Info@kidsbychristensen.dk

CVR 40082018

OPHAVSRET/COPYRIGHT

Kids By Christensen har ophavsretten til alle varer i sortimentet. Det er ikke tilladt at kopiere.
De billeder der findes på hjemmesiden er enten ejet af Kids By Christensen, eller lånt efter aftale. De må ikke kopieres.