Om Kids by Christensen

”Det som bare skulle have været en af de der velkendte ABC plakater til min nyfødte datter, blev til en virksomhed.”

.

Kids By Christensen blev grundlagt i 2018, i en lille by på tæt på vestkysten, af Camilla Christensen.

Mit navn er Camilla Christensen og jeg er uddannet tøjdesigner på Designskolen Teko i Herning.
Her valgte jeg at afslutte min uddannelse med en bachelor i Fashion design. Siden den sjove skole tid, har jeg arbejdet i tøjbranchen med både dame og herretøj.
I November 2017 fik mit liv en glædelig drejning, min datter kom nemlig til verden. Da min kreativitet ikke holdte barsel, var jeg i fuld sving med at pynte børneværelset med fine ting fra forskellige brands. Jeg ville gerne give min datter, en af de velkendte ABC plakater, men jeg kunne ikke finde en der passede til mine egne forventninger. Så jeg gik i gang med, at lave min egen.
Da det viste sig, at der rent faktisk var interesse for min ABC plakat, begyndte ideerne at springe frem i hovedet på mig. Jeg gik derfor i krig med en masse andre plakater.

Jeg elsker alt der har med dyr og små børn at gøre, derfor måtte dette være min vej ind i et lærerigt univers, som henvender sig til de allermindste.

Jeg har skabt mit dyre univers for, at bygge bro imellem helt igennem elskelige dyrefigurer til det, at lære nogle af de mest basale færdigheder som at stave og regne. Jeg håber inderligt at i og jeres børn, får glæde af mine produkter, som der løbende vil komme flere af. Jeg vil gerne vise børnene, de dyr som man ikke ser så tit, sammen med de dyr som vi alle kender. Hvem ved, det kan være netop dit barn, som får Impalaen som yndlingsdyr.

Jeg glæder mig til, at vise alle jer som følger Kids By Christensen’s udvikling, alle de nye produkter.

Kids By Christensen vil glæde børnene med vores syn på dyrenes univers. Vi vil igennem moderne og design rigtige produkter, skabe lidt sjov i børnenes hverdag. Vi vil løbende skabe nye produkter, som vil være med til at bygge vores helt eget univers. Kom med ind i vores grafiske verden og mød nogle helt specielle dyr.

Mange dyre mysser
Camilla Christensen.

 

OPHAVSRET/COPYRIGHT

Kids By Christensen har ophavsretten til alle varer i sortimentet. Det er ikke tilladt at kopiere.
De billeder der findes på hjemmesiden er enten ejet af Kids By Christensen, eller lånt efter aftale. De må ikke kopieres.